Nederlands Duits

Verticaalliften

TYPES
ANTEO verticaalliften bestaat uit een breed programma voor montage aan kleine bedrijfswagens, trucks en getrokken materieel.
De F3CO 05 S de benjamin onder de verticaalliften is uitgevoerd in volledig aluminium zowel de kolommen als het platform. Een lift zeer geschikt voor open laadbakken en waarbij men vanaf de achterkant met een heftruck of aan een dok kan laden zonder het platform te belasten.

De F3CO 05/10 is standaard eveneens met aluminium geleiders en aluminium platform met de aandrijfunit in de draagkoker. Het eigen gewicht is bijzonder laag. Ook bij deze serie is bij de zwaardere types een dubbel uitvoerend platform mogelijk waardoor ook als de klep gesloten is de windvang verlaagd wordt en men kan laden aan een dok of met heftruck aan de achterkant.

De F3CODB is een verticaallift speciaal ontwikkeld voor afzetcontainers en enkel vloer. De stalen kolommen zijn tegen de carrosserie gemonteerd met daarin de glijblokken en rollen. Het platform kan de hele achterkant afsluiten.

De F3DDR is een dubbeldek verticaallift speciaal ontworpen voor transport van wagens.

De F3DDG is een dubbeldek verticaallift voor het transport van goederen en containers berekend op zeer zware ladingen met grote platform tot ca. 3800 mm.

De gehele F3 CO-DB en de F3DD serie worden volledig per keer op de klant wens ontworpen en geproduceerd.

PLATFORM
ANTEO levert standaard aluminium platformen, deze worden bij ANTEO zelf geproduceerd en zijn zeer solide gebouwd en ruimschoots berekend op het werk waarvoor ze zijn ontworpen.

HYDRAULISCH
ANTEO monteert bij de verticaallift het Compact aggregaat in de draagkoker, wat door ANTEO zelf in eigen fabriek wordt gefabriceerd. Standaard op alle cilinders elektro magnetische slangbreukventielen.

De F3CODBR en F3DDG zijn uitgevoerd met 2 hefcilinders en ketting voor het heffen en zakken en 2 sluitcilinders voor het openen, scheefstelling en sluiten van het platform. Een hydraulisch systeem zorgt ervoor dat links en rechts altijd gelijk lopen.
Verder zijn er nog 2 veiligheids staalkabels gemonteerd.

KTL PLUS
Alle staaldelen aan de laadklep worden KTL PLUS behandeld.

lijn_blauw

Downloaden Technische Gegevens

Klik op de link

     
500 kg Licht Gewicht Verticaallift voor smalle voertuigen Openen Download
     
500 kg Verticaallift Openen Download
1000 kg Verticaallift Openen Download
     
1000 - 1500 - 2000 kg Verticaallift Enkelvloers tbv Afzetcontainers Openen Download
     
1000 - 1500 - 2000 kg Dubbeldek Autolift Openen Download
     
1000 - 1500 - 2000 kg Dubbeldek Goederenlift Openen Download
F3CO_05_S
F3CO_05_S
F3CO_DB
F3CO_DB
F3DD-R
F3DD-R