Nederlands Duits

Onderschuivende Laadkleppen

TYPES
ANTEO onderschuivende laadkleppen beslaan een breed programma voor montage aan kleine bedrijfswagens, trucks en getrokken materieel.
De F3RE032 serie is speciaal voor bestelwagens ontwikkeld en werkt volledig elektrisch, alleen het platform handmatig opvouwen en de klep kan gebruikt worden.
De F3RE AM serie is uitgevoerd met een hydraulische tandheugel aandrijving met aluminium glijbuizen.
De F3RE080AM is geheel ontwikkeld voor montage op lichte bedrijfswagens van 3500 t/m 7500 kg GVW.
De F3RE10-17-22AM serie is ontwikkeld voor het distributie vervoer en voor montage op vrachtwagenchassis en trailerchassis.
De F3RE17-22/CC serie is een uitgevoerd met een dubbelwerkende trek,- en duw cilinder en met ronde chrome stalen schuifbuizen. Deze laadklep is zeer geschikt voor zwaar distributie werk met grote platformen.
De F3RE/CM Compact serie is uitgevoerd met dubbelwerkende trek,- en duw cilinder en ronde stalen chrome schuifbuizen. Deze laadklep is ontwikkeld voer chassis met een zeer korte overbouw, de ophangplaten zijn af fabriek gelast.
De F3RE30CC serie uitgevoerd met een hydraulische dubbelwerkende trek,- en duw cilinder met stalen ronde chrome schuifbuizen. Deze robuuste laadklep is ontworpen voor het hele zware werk en grote platformen.
De RE-CL/CC serie is uitgevoerd met een hydraulische tandheugel met ronde stalen chrome schuifbuizen. Deze mutifunctionele laadklep kan gebruikt worden als standaard achtersluitende laadklep of als onderschuif laadklep, ideaal voor stads distributie.
De F3AB serie is uitgevoerd met een dubbelwerkende trek,- en duw cilinder en met ronde chrome stalen schuifbuizen. Deze laadklep is speciaal ontwikkeld voor montage bij een onderbouw koppeling voor volume transport.

PLATFORM
ANTEO levert standaard aluminium platformen, deze worden bij ANTEO zelf geproduceerd en zijn zeer solide gebouwd en ruimschoots berekend op het werk waarvoor ze zijn ontworpen.
De onderschuif laadkleppen zijn standaard uitgevoerd met 1 vast deel aluminium en een 2e vouw deel aluminium. Daarbij is het ook mogelijk om een dubbel gevouwen platform op de draagarm uit te voeren.

HYDRAULISCH
ANTEO monteert op iedere laadklep het Compact aggregaat wat door ANTEO zelf in eigen fabriek wordt gefabriceerd. Bij de F3RE serie wordt standaard het onderstel uitgevoerd met 2 dubbelwerkende sluitcilinders en 2 enkelwerkende hefcilinders. Standaard op alle cilinders elektro magnetische slangbreukventielen. Afhankelijk van de aandrijving uitgevoerd met hydraulische motor of een dubbelwerkende trek,- en duw cilinder.

KTL PLUS
Alle staaldelen aan de laadklep worden KTL PLUS behandeld.

lijn_blauw

Downloaden Technische Gegevens

Klik op de link

     
320 kg Onderschuivende Laadklep voor Bestelwagens Openen Download
     
800 kg Onderschuivende Laadklep Openen Download
1000 kg Onderschuivende Laadklep Openen Download
1700 kg Onderschuivende Laadklep Openen Download
2200 kg Onderschuivende Laadklep Openen Download
3000 kg Onderschuivende Laadklep Openen Download
     
1500 kg Onderschuivende Laadklep voor Korte Inbouw Openen Download
2000 kg Onderschuivende Laadklep voor Korte Inbouw Openen Download
     
1500 kg Onderschuivende Laadklep voor Volume Kortkoppel Openen Download
2000 kg Onderschuivende Laadklep voor Volume Kortkoppel Openen Download
     
2000 kg Mulitfunctionele Laadklep - Achtersluiter en/of Onderschuiver Openen Download
F3RE080AM
F3RE080AM
F3RE17AM
F3RE17AM
F3RE22AM
F3RE22AM
F3RE15AM_CMC
F3RE15AM_CMC
F3AB15
F3AB15
F3RE30CC
F3RE30CC